juli 2019

Ehrenamtsfest - Kleve

Op zondag 7 juli had Big Band 5607 de eer om het ehrenambtsfest in de Forstgarten in Kleve af te sluiten.

juni 2019

Big bands on the beach - Boxtel

Op zaterdag 22 juni vormde Big Band 5607 de afsluitende act op recreatieplas de Langspier in Boxtel. Wederom een succesvolle middag met optredens van veel big bands.

April 2019

De Phoenix - Schaijk

Op zaterdag 13 april speelde Bigband 5-6-'07 op een feest ter ere van de opening van het nieuwe centrum van Schaijk. E.e.a. vond plaats in een grote spiegeltent die op het plein bij dorpshuis de Phoenix was geplaatst

December 2018

De Potter - Schaijk

Op zaterdag 15 december speelde Bigband 5-6-'07 tijdens de opname van het Jaarjournaal door Landerd-TV. In het Jaarjournaal werd door Landerd-TV samen met prominenten terug gekeken op het afgelopen jaar. De uitzending van dit jaar kreeg een speciaal tintje. Omdat de gemeente Landerd 25 jaar bestaat werd hier uitvoerig stilgestaan samen met alle oud-burgemeesters. De big band verzorgde de muzikale omlijsting.

November 2018

Phoenix - Schaijk

Buiten was het koud op zaterdagavond 17 november maar binnen gezellig en warm. Hutspot, een winterkost. Deze titel is gekozen vanwege een mengeling van verschillende muziekstijlen van muziekverenigingen uit Schaijk: Fanfare Concordia, Blaskapelle Fresia en Big Band 5-6-07 vullen de avond.

November 2018

Brebl - Nijmegen

Het was gezellig druk op een zonovergoten zondagmiddag 4 november in Brebl (de oude Honig fabriek) te Nijmegen. Onze big band nam deel aan een Big band battle. Vanaf 15.00 uur begon het optreden met Big Band Wijchen, gevolgd door Big Band 6611 (Overasselt) waarna Big Band 5-6-07 de middag afsloot.

september 2018

Big Music Cruise - Gorinchem

Op uitnodiging van BigBand Gorcum waren wij de afsluitende band op de Kriekenmarkt in Gorichem tijdens een zonovergoten boten en camper beurs. Het was het vierde buitenoptreden dit jaar en vier keer was het prachtig weer.

september 2018

Sommerabschlusskonzert - Kleve

Je ziet het al aan de aankondiging, Big Band 5-6-07 vormde de afsluiting van een concertreeks in de Forstgarten in Kleef. Tegenover het museum speelde de big band aan het begin van de avond voor een enorme menigte. Het spetterende concert werd afgesloten met een spetterend vuurwerk naast het museum.

juli 2018

Privéfeest - Schaijk

Bigband 5607 was op een bloedhete zaterdag 7 juli de openingsact van een 35 plus privéfeest in Schaijk.

juni 2018

Big band on the beach

Op zondag 24 juni hing er een contante dreiging van regen in de lucht boven de recreatieplas de Langspier in Boxtel. Gelukkig hebben we het droog gehouden door zonnige muziek te spelen die op veel bijval uit het publiek kon rekenen. Samen met Big Band Boxtel en die uit Strijp.

juni 2018

Nacht van de Muzelinck - Oss

Op dit kunstfestival dat zaterdag 23 juni plaatsvond van 19.00u tot in de vroege uurtjes van zondag in de Muzelinck te Oss, was Big Band 5607 de afsluiter in de grote zaal. Het werd een latertje, van half twee tot ruim twee uur. Toch bleven veel mensen naar ons luisteren

mei 2018

Jazz in Duketown - Den Bosch

Het was een gezellige, warme tweede pinksterdag (21 mei) in Den Bosch waar BigBand 5-6-07 het programma van de jazzvijver 2018 mocht afsluiten op het podium voor het Noord Brabants Museum in de Verwerstraat in Den Bosch.

februari 2018

Ain't hard to get a gig - Waalwijk

Zaterdagavond 24 februari was bigband 5607 een van de drie bigbands die acte de presence gaven op het door Bigband Big Deal georganiseerde festival Ain't hard to get a gig in de Mads te Waalwijk. 5607 opende de avond, gevolgd door bigband Big Deal en bigband Culemborg sloot de avond af.

oktober 2017

10 jaar Big band 5607 - Schaijk

Op zaterdagavond 28 oktober kijken we terug op een geslaagde avond in de Potter te Schaijk waar we het 10 jarig bestaan van de Big Band hebben gevierd met een optreden waarbij een aantal voormalige leden hebben meegezongen, medeoprichter Eric, Nynke, Dirk en Nikenia.

oktober 2017

Privéfeest - Ravenstein

Zaterdag 21 oktober zijn we de afsluitende band geweest in Vidi Reo op het feest van onze dirigent, die Abraham heeft gezien. Drummer Kevin van den Elzen die inmiddels in de Verenigde Staten zijn master heeft behaald viel bij ons in.

september 2017

Fantastival - Oss

Na een week met veel regen en slechte verwachtingen voor zondag 17 september hebben we geen wolkje aan de lucht gehad bij ons optreden op de Wal in Oss. Het publiek, veel, heeft lekker in het zonnetje genoten van onze muzikale kunsten. Linda, die onlangs ons koortje kwam versterken, was er vandaag voor de eerste keer live bij. Vandaag de afsluitende band geweest in Vidi Reo op het feest van onze dirigent, die Abraham heeft gezien.

Juli 2017

Charme camping - Schaijk

Het was een zonnige en warme zondagmiddag 9 juli op Charme Camping Hartje Groen op de Udense dreef in Schaijk waar Big Band 5607 een mooi concert gaf

juni 2017

Groene-Engel - Oss

Op 28 juni verzorgde de big band een optreden tijdens 'Open podium XL' in De Groene Engel te Oss. Na het optreden was er de mogelijkheid voor aanwezige muzikanten in de zaal mee te spelen met de big band.

April 2017

Koningsdag - 's Hertogenbosch

De Big Band gaf op koningsdag een spetterend optreden bij café de Paternoster op de markt in 's Hertogenbosch. Het mocht dan fris zijn en dreigende luchten maar desondanks hielden we het droog. Het was ook het afscheidsoptreden van onze zanger Dirk Ockhuijsen en mede-oprichter van 5607, Eric Hoekstra. We zullen jullie missen.

Maart 2017

Werkplaets - Schaijk

Dit was het afscheidsoptreden van onze leadzangeres Nynke Kleibeuker (links op de foto). Evelien (tweede van links) neemt de leadzang van Nynke over. Eetcafé De Werkplaets (de oude bowling) te Schaijkvormde het decor voor dit optreden. Het was er gezellig druk

Februari 2017

Privéfeest Schaijk

Op 10 februari 2017 werd gevierd dat Gebroeders Potjes aan de Rijksweg in Schaijk alweer 25 jaar bestaat. In de gezellige ambiance van de feesttent speelde Big Band 5-6-07 het zeil van de tent eraf (figuurlijk).

Juli 2016

100e editie Nijmeegse vierdaagse

42.557 wandelaars kwamen op 22 juli over de streep op de Wedren in Nijmegen. Een groot deel van die wandelaars werden door Big Band 5-6-07 muzikaal binnengehaald. De ochtend begon met flinke plensbuien maar vanaf het middaguur was het gelukkig droog. We speelden met een aantal invallers vanwege het feit dat Ton, Anton en William zelf ook hebben gelopen. Alle drie hebben ze de taak volbracht.

Juni 2016

Muziek en dansfestijn - Wijchen

Het weer speelde ook een deuntje mee op 26 juni tijdens het muziek en dansfestijn in Wijchen maar desondanks gaf de bigband een spetterend optreden op het podium bij restaurant 'thuis bij Fien'

December 2015

Café De Potter - Schaijk

Op 12 december vond de Glow en Snow Run plaats. De Glow en Snow Run is een verrassend hardloop evenement in en rond het centrum van Schaijk. Wat deze loop bijzonder maakt is dat er 's avonds in het donker zal worden gelopen. Bigband 5-6-'07 verzorgde na afloop van het evenement een concert in Café De Potter.

September 2015

Muzikantenfestival - Wijchen

Op 27 september vond het 10 jarig jubileum plaats van Stichting Allround in Wijchen. Bigband 5-6-'07 was er op het muzikantenfestival in het centrum bij.

September 2015

Fantastival - Oss

Bigband 5-6-'07 verzorgde de afsluiting van het drukke programma op het podium voor stadscafé De Ontmoeting in Oss. Het programma liep wat uit maar het mooie weer zorgde voor een lekker druk terras.

Juli 2015

Vierdaagse - Nijmegen

Bigband 5-6-'07 speelde op 19 juli tijdens de inschrijving van de wandelaars voor de 99e editie van de vierdaagse van Nijmegen op het grote parkeerterrein De Wedren.

September 2014

Muzikantenfestival - Wijchen

Wederom een optreden tijdens het muzikantenfestival te Wijchen

Juli 2014

Vierdaagse - Nijmegen

Bigband 5-6-'07 speelde op 13 juli tijdens de inschrijving van de wandelaars voor de 98e editie van de vierdaagse van Nijmegen op het grote parkeerterrein De Wedren.

Juni 2014

Jazz in Duketown - Den Bosch

Een nieuwe lokatie voor de jazzwerkplaats tijdens Jazz in Duketown. Bigband 5-6-'07 gaf op 8 juni een optreden op het podium bij het Noorbrabants museum.

Mei 2014

Café De Potter - Schaijk

Een forse dosis blues maar ook rock, funk en soul en zelfs wat pop. Dat is de inhoud van het Big & Blue Band Event dat op 31 mei in De Potter in Schaijk werd gehouden. Bigband 5-6-'07 bezette die avond het podium afwisselend met het Schaijks-Nijmeegse Blue No Red Bluesproject.

Oktober 2013

Opening Bockbierseizoen - Den Bosch

Op 7 oktober, in een grote tent bij café de Paternoster in Den Bosch werd het seizoen van de bockbieren aan het begin van de avond feestelijk geopend door Bigband 5-6-'07 waarna het de beurt was aan de Great Guys, met onze zanger Dirk Ockhuijsen.

September 2013

Muzikantenfestival - Wijchen

De Bigband speelde op 8 september 's middags op de kiosk voor grandcafé Sterrebosch in de Kasteellaan in Wijchen. Het muzikantenfestival is een iniatief van Stichting Wijchen Allround.

Augustus 2013

Duchenne Diner - Amsterdam

Op 31 augustus trad Bigband 5-6-'07 op tijdens het Duchenne diner in Amsterdam. Dit diner was georganiseerd om geld in te zamelen voor Duchenne onderzoek. Voor 100 euro was het mogelijk om all-in een stoel te reserveren bij dit vijfgangendiner en dit bedrag kwam volledig ten goede aan het onderzoek naar de spierziekte Duchenne.

April 2013

Koninginnedag - Den Bosch

Op 30 april speelde Bigband 5-6-'07, samen met zangtrio Great Guys, tijdens de laatste koninginnedag op de Markt in Den Bosch. De bigband zal speelde op het podium bij café Jeronimus, voor het Stadhuis in Den Bosch.

Maart 2013

Privéfeest - Schaijk

Begin april bestond bouwbedrijf Peter Peters in Schaijk 25 jaar. Reden voor een groot feest. Bigband 5-6-'07 was er bij.

September 2012

Privéfeest - Schaijk

Op zaterdagavond 15 september vierde Swanenberg IJzer Groep haar jubileum met een optreden van Bigband 5-6-'07. In het sfeervolle Shique de Luxe in Schaijk gaf de Bigband een spetterend optreden op het besloten feest van Swanenberg.

Juli 2012

Raaffestein - Ravenstein

Op zondagochtend 1 juli verzorgde Bigband 5-6-'07 samen met Bigband Ravenstein een ontbijtconcert op Raaffestein, een nieuw muziekfestival in Ravenstein. De tweede editie vond plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2012 in de uiterwaarden van Ravenstein.

Juni 2012

Big Fusion - Schaijk

Op zaterdagavond 2 juni verzorgde Bigband 5-6-'07 een zelf georganiseerde show in de voormalige discotheek Shique de Luxe in Schaijk. Big Fusion werd een spetterend optreden. Het was een te gekke mix van Bigband 5-6-'07 met zeer uiteenlopende muzikale gasten. De jonge honden van The Gooch warmden het publiek op met hun energieke rock en funk waarna de show vol door ging tot in de late uurtjes. DJ Stique zorgde voor een stevige beat en rapper Are MC kreeg de handjes in de lucht.

Mei 2012

Jazz in Duketown - Den Bosch

Op zaterdag 26 mei mocht Bigband 5-6-'07 een optreden verzorgen van 18.15 uur tot 19 uur op het Kerkplein in Den Bosch. Het kerkplein is ieder jaar tijdens dit festival een gezellig en druk bezocht plein.

April 2012

Koninginnedag - Oss

Het publiek op het Boterplein bij Café Toffee in Oss werd tijdens koninginnedag getrakteerd op een voorproefje van het aanstaande project Big Fusion in Juni. Het prachtige weer was een extra opsteker.

December 2011

Shique de Luxe - Schaijk

Vrijdag 16 december kon het winkelende publiek tot 22 uur terecht bij de Schaijkse ondernemers. Het was weer tijd voor het jaarlijkse 'Late night shopping'. Nieuw dit jaar was dat het publiek vanaf 22 uur welkom was bij Shique (voorheen discotheek Shakers) voor een afterparty. Tijdens deze afterparty werden ook de prijzen uitgereikt van Schitterend Schaijk (de wedstrijd van mooist verlichte straat/woning) en kon men een kerstpakket samen stellen dat beschikbaar werd gesteld door de ondernemers. Om er een echt feest van te maken hadden de ondernemers Bigband 5-6-'07 en de Brabantse toppers uitgenodigd om een optreden weg te geven.

September 2011

Kiossk - Oss

Op zondag 25 september kunt u weer genieten van optredens op de kiosk in het stadspark bij het Jan Cunen Museum. Popkoor Eigenwijs zal het spits afbijten om 14 uur met een optreden van ongeveer een uur. Om 15 uur zal vervolgens Bigband 5-6-'07 meerdere sets ten gehore brengen. Het optreden is gratis toegankelijk dus kom vooral langs om te genieten van de moderne en swingende popmuziek.

September 2011

Fantastival - Oss

Zondag 18 september vindt alweer de 25e editie van het Osse Fantastival plaats waarin een groot aanbod aan cultuur de revue zal passeren. Er is toneel, dans en muziek dat door wel 52 lokale culturele verenigingen ten uitvoer zal worden gebracht. Ook zijn er professionele straatartiesten waardoor Oss transformeert in een groot openluchttheater. Bigband 5-6-'07 uit Schaijk zal dit jaar ook deelnemen aan dit unieke spektakel. De Bigband treedt op bij Stadscafé De Ontmoeting

Juni 2011

Jazz in Duketown - Den Bosch

Zaterdag 11 juni was de vuurdoop voor Bigband 5-6-'07 op het gezellig drukke Kerkplein tijdens Jazz in Duketown in Den Bosch.

Oktober 2010

Razzoo - Uden

Zondagmiddag 17 oktober gaf de Bigband een optreden in uitgaansgelegenheid en eetcafé Razzoo in Uden.

April 2010

Braderie - Schaijk

Bigband 5-6-'07 speelde op 19 april tijdens een zonnige braderie voor gemeenschapshuis De Phoenix.

April 2010

Pinksterfeesten - Nistelrode

Zondag 23 april 2010 vonden de Pinksterfeesten plaats op het grote parkeerterrein achter de winkel van Van Tilburg in Nistelrode. Het parkeerterrein was omgetoverd tot een plek waar tal van activiteiten plaatsvonden.

September 2009

De Raaf - Schaijk

De Bigband speelde voor partycentrum De Raaf in Schaijk

Mei 2009

Tent - Reek

De Bigband trad op bij de 1e editie van het StREEKfeest in een grote tent in Reek.

September 2008

Schaijk

Bigband 5-6-'07 speelde tijdens de feestelijke opening van het nieuwe pand van Autobedrijf van Zummeren in Schaijk.

Mei 2008

Café De Potter - Schaijk

Op 25 mei 2008 gaf Bigband 5-6-'07 zijn eerste concert in Café de Potter in Schaijk.